Raamdorpels van natuursteen

Raamdorpels die passen bij uw stijl

Raamdorpels zijn belangrijk voor de bescherming van uw gevel. Dit betekent echter niet dat ze esthetisch gezien een verplicht nummertje moeten zijn. Raamdorpels zijn in diverse materialen verkrijgbaar en hoeven echt niet alleen van keramiek te zijn. Ook voor dit onderdeel van uw woning kunt u uw eigen stijl terug laten komen. Bij Steenhouwerij van der Made raden wij het gebruik van natuursteen aan. Dit veelzijdige materiaal heeft diverse voordelen die we graag voor u op een rij zetten.

Raamdorpels van natuursteen

Waarom natuursteen voor raamdorpels gebruiken?

Natuursteen heeft veel eigenschappen die goed van pas komen als basis voor producten in uw woning. Zoals bijvoorbeeld raamdorpels. Zo heeft het materiaal veel verschillende verschijningsvormen en past het op deze manier in diverse interieurs en stijlen. Het past in een klassieke of landelijke woning. Maar ook in een moderne of tijdloze stijl misstaat het zeker niet. Dit wordt mede mogelijk gemaakt doordat er diverse typen natuursteen zijn die allen een uniek uiterlijk hebben. Daarnaast is natuursteen een enorm duurzaam materiaal dat levenslang mee gaat.

De voordelen van natuursteen in en rondom huis

Elke steensoort heeft unieke eigenschappen. Hierdoor is het mogelijk dat u voor een dieprood graniet gaat, een groenzwart marmer of juist een witgrijze kalksteen. Bovendien is natuursteen een natuurproduct, waardoor geen twee stenen hetzelfde zijn. Kiest u voor raamdorpels of raamdorpelstenen van dit materiaal dan bent u verzekerd van een uniek en eigen eindresultaat. De voordelen van natuursteen blijven echter niet beperkt tot de esthetische waarde en verscheidenheid. Het is tevens kras- en slijtvast en dit maakt het product een duurzame basis voor raamdorpels.

Raamdorpels van natuursteen

Natuursteen vanuit de hele wereld

Daarnaast is het eenvoudig in onderhoud en hygiënisch. Dit is niet alleen buitenshuis een voordeel, wanneer u in de donkere wintermaanden meer binnenshuis zult verblijven. Ook maakt deze eigenschap dat natuursteen voor ruimtes als de keuken en badkamer een zeer geschikt materiaal is. Wij importeren natuursteen voor raamdorpels en andere producten uit de hele wereld. ‘Ons’ natuursteen wordt gewonnen in België, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Afrika, China en India. Hierbij gaan we altijd voor de hoogste kwaliteit tegen een goede prijs.

Diverse producten van natuursteen in en om uw huis

Zo vervaardigen wij tegenwoordig zelf raamdorpels van zwart graniet uit Zimbabwe. Dit zorgt voor flexibiliteit in maatvoering en levertijd. Naast raamdorpels kunt u bij ons terecht voor diverse producten van natuursteen in en rondom uw huis. Denk hierbij aan aanrechtbladen, vensterbanken, muurafdekking en gevelbekleding. Ook buitenshuis kunnen wij natuursteen eenvoudig toepassen, door dit bijvoorbeeld te verwerken in vijverranden en terrastegels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Uden, waar u de diverse soorten natuursteen kunt bezichtigen en voelen. Wij adviseren u graag!

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.