Selecteer een pagina

Steenhouwerij van der made

Ons familiebedrijf

Steenhouwerij van der Made is opgericht in 1989 in Schijndel als eenmanszaak door Leendert van der Made, om in 1992 al de verhuizing naar Uden te maken. Nadat in 1995 ook Leenderts vrouw Sjannie in het bedrijf kwam, is in het jaar 1998 besloten tot een bouwen van een nieuw, eigen pand op het nieuwe industrieterrein in Uden, nabij vliegbasis Volkel.

Na een uitbreiding van het pand in 2008 is in 2015 schoonzoon Wiljan Wijnen in het bedrijf gekomen die de dagelijkse bedrijfsvoering voor zijn rekening neemt. Inmiddels is het machinepark stevig uitgebreid, wat ook een personeelsuitbreiding als gevolg had. Ook Wiljans vrouw Karin Wijnen – van der Made is inmiddels toegetreden tot het bedrijf wat Steenhouwerij van der Made tot een écht familiebedrijf maakt.

Door het volgen van diverse scholingen is er een groeiende interesse en expertise van restauratiewerk binnen ons bedrijf. Met veel toewijding worden dagelijks mooie producten in natuursteen door ons vervaardigd.

Inmiddels is het bedrijf een begrip in de regio voor aannemers en particulieren en staat Steenhouwerij van der Made bekend om het leveren van pure kwaliteit, met snelheid en ambachtelijk vakmanschap.

Ons team bestaat uit gemotiveerde vakmensen met jarenlange ervaring in ons mooie natuursteenvak. Met veel expertise en kennis in huis wordt er dagelijks gewerkt aan een mooi product dat u naar eigen wens kunt samenstellen.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een leerbedrijf, waardoor onze vakkennis en ervaring weer op anderen overgedragen wordt.

Werkgebied Steenhouwerij van der Made

U kunt bij ons terecht voor het vervaardigen van allerlei natuursteenproducten in en om het huis en in de bouw. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervaardigen en bewerken van grafmonumenten en het restaureren van natuursteenproducten.

Grafstenen, crematiestenen en urnamenten plaatsen wij vooral in Uden en omgeving. Maar ook in de rest van Nederland plaatsen we regelmatig grafmonumenten.

Natuursteen in huis, in de tuin en in de bouw leveren en plaatsen we door heel Nederland en in overleg ook in het buitenland. Ook voor renovaties worden we ingeschakeld door bedrijven en particulieren door het hele land.

Showroom

Steenhouwerij van der Made beschikt over een eigen showroom waar u inspiratie kunt opdoen voor diverse producten, vormgeving, steensoorten en bewerkingen. Maar ook voor grafwerk vind u voorbeelden voor monumenten, teksten, belettering, steensoorten, ornamenten, urnen, grafversiering (oa vazen en kandelaars) en assieraden.

Momenteel wordt er hard gewerkt om de showroom op te knappen anno deze tijd. Naar verwachting ronden we dit begin 2020 af.

Monumententuin

In het najaar van 2019 wordt er een monumententuin aangelegd op ons terrein. Hierin zijn vele voorbeelden te zien in grafmonumenten, steensoorten, modellen en grafversiering.

Werkplaats steenhouwerij

Natuurlijk hebben wij ook een eigen werkplaats met een uitgebreid machinepark waarin wij de natuursteenproducten zelf vervaardigen en restaureren.

Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 – 17.30 uur. Wij adviseren u een afspraak te maken indien u inspiratie komt opdoen voor een grafmonument. We zorgen dat er altijd een medewerker voor u klaar staat om u hierin te begeleiden.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.

Aanrechtbladen

Aanrechtbladen

Recent hebben we voor een dubbel blok in Uden 2 bijna identieke keukenbladen mogen leveren in Nero Zimbabwe Anticato (3 cm dik). De keukens hebben hierdoor een mooie moderne look gekregen!

Lees meer