Selecteer een pagina

De vakantieperiode is door Steenhouwerij van der Made gebruikt om onder andere het prachtige Hotel Nassau in Breda te bezoeken. In de afgelopen anderhalf jaar hebben we aan Bouwbedrijf van de Ven vele natuursteen onderdelen van dit prachtige 5-sterren hotel mogen leveren. Het begon allemaal met de zgn. zij- en middenmontanten (staanders) van de glas-in-lood toogramen van de inmiddels prachtig gerenoveerde kapel. Deze kapel is vanaf heden in gebruikt voor evenementen en feesten. Een echte aanrader! Kijk ook eens op www.hotelnassaubreda.nl.

 

Hotel Nassau in Breda

Hotel Nassau in Breda

 

Glas in lood ramen

Glas in lood ramen

 

Na de renovatie van deze prachtige raampartijen, gemaakt van Franse kalksteen, hebben we verder gewerkt aan diverse hardsteen onderdelen, zoals gevelplinten, muurafdekkers en trottoirs van Belgische hardsteen. Verder hebben we de vloer van één van de authenthieke gangen in het hotel gerenoveerd i.s.m. Van de Ven. De tegels van Noir de Mazy (Belgische kerkdallen van zwart marmer) zijn op dikte gefreesd en terug gelegd en de witte tegels Bianco Carrara zijn door ons gezaagd en nieuw geleverd. Het resultaat van deze antieke, verouderde tegel met de nieuwe witte verbindingstegel is fantastisch:

 

Gerenoveerde vloer Hotel Nassau

Gerenoveerde vloer Hotel Nassau

 

Na het bouwkundig werk en het interieurwerk is het stalen hekwerk aan de achterzijde van het hotel in al zijn oude allure hersteld en daarvoor hebben we een groot aantal pilaren van Belgische hardsteen mogen produceren en leveren. Wij zijn Hotel Nassau en Bouwbedrijf van de Ven dankbaar voor deze mooie opdracht en hebben onze naam als renovatiespecialist in de natuursteenbranche eer aan kunnen doen met dit prachtige resultaat.

 

Pilaren van Belgische hardsteen

Pilaren van Belgische hardsteen

 

Pilaren van Belgische hardsteen

Pilaren van Belgische hardsteen