Selecteer een pagina

Routebeschrijving

Routebeschrijving Steenhouwerij van der Made Uden

Route vanaf de A50

U neemt afslag 13 en rijdt in de richting Volkel. U gaat bij drie rotondes rechtdoor. Bij de vierde rotonde gaat u linksaf (derde afslag). Neem bij de volgende rotonde de eerste afslag rechts. Blijf de weg alsmaar volgen en ga de vierde straat links. Neem vervolgens de eerste weg links. Ons bedrijf bevindt zich dan aan de linkerkant.

 

Route vanuit Grave en Reek

U rijdt vanaf de Molen in de richting van Uden. Sla bij de verkeerslichten op de kruising bij de Schoenenreus en Nobra Cars linksaf, de Industrielaan op. Op de vierde rotonde gaat u links (derde afslag). Blijf de weg alsmaar volgen en ga de vierde straat links. Neem vervolgens de eerste weg links. Ons bedrijf bevindt zich dan aan de linkerkant.

 

Route vanuit Cuijk en Haps

Rijd in de richting van Odiliapeel (richting vliegbasis). Ga op de rotonde bij het vliegveld rechtsaf (eerste afslag). Bij de volgende rotonde (ingang vliegveld) gaat u linksaf (derde afslag). Blijf de weg alsmaar volgen en ga de derde straat rechts. Neem vervolgens de eerste weg links. Ons bedrijf bevindt zich dan aan de linkerkant.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.