Selecteer een pagina

Zwart marmer voor een zeer luxueuze uitstraling in huis

Zwart marmer geeft een zeer luxueuze uitstraling in huis. Daarmee is het een natuursteensoort die echt iets toevoegt. Bovendien kan marmer op diverse plekken in een woning worden geïmplementeerd en is het een zeer veelzijdig materiaal. Marmer is een soort natuursteen waar u alle kanten mee op kunt. Wij vertellen u de voordelen van dit materiaal en geven een advies over waar u zwart marmer zoal kunt toepassen. Bij Steenhouwerij van der Made leveren we de hoogste kwaliteit natuursteen en zijn we u graag van dienst.

Zwart marmer

Marmer: van wit tot zwart en van lichtroze tot groen

Marmer doet u ongetwijfeld aan witte, glanzende vloeren denken. Dat is één van de manieren waarop dit materiaal veelvuldig wordt gebruikt. Hier blijft het echter niet bij. Dit type natuursteen is in diverse kleuren beschikbaar. Wit en zwart marmer zijn dus maar twee van de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van lichtroze, geelbruin of zelfs groen als basis voor uw interieur? Omdat marmer in verschillende landen in de wereld gewonnen wordt heeft het diverse verschijningsvormen. Wij importeren het materiaal uit steengroeven in Italië, Portugal, Griekenland, Turkije en België.

De voordelen van zwart marmer

Onder invloed van het klimaat en de weersomstandigheden krijgt iedere marmersoort unieke eigenschappen en uiterlijkheden. Zwart marmer is daarmee één van de vele mogelijkheden. Bovendien is de vloer van uw woning niet de enige plek waar u deze natuursteen kunt gebruiken. Marmer is zeer veelzijdig en kan worden toegepast als trap- en wandbekleding, keukenbladen, vensterbanken en tafelbladen. Op diverse manieren kunt u zo een luxueuze uitstraling aan uw woning toevoegen. Een accent van zwart marmer kan net zo krachtig zijn als een volledige natuurstenen vloer.

Zwart marmer tot hoogglans gepolijst

Een duurzame investering en eenvoudig in onderhoud

Natuurlijk haalt marmer ook bekendheid uit het gebruik ervan in de beeldhouwkunst. Wie denkt er niet aan de beelden uit de Oudheid? U wordt automatisch naar het zuiden van Europa getrokken. Haal dit gevoel naar uw eigen woning door het zwarte marmer op een eigen en unieke wijze toe te passen. Marmer heeft niet alleen esthetische voordelen, maar is tevens duurzaam. U heeft lang plezier van het materiaal dat u kiest. Daarnaast is het eenvoudig in onderhoud en hygiënisch, waardoor het in diverse ruimtes in huis tot zijn recht komt.

De diverse soorten natuursteen waarmee wij werken

Wij leveren zwart marmer voor uw woning, maar werken ook met andere natuursteensoorten zoals hardsteen, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Hieruit vervaardigen wij diverse producten voor in en rondom uw huis. Natuursteen heeft de eigenschap dat het ook buiten lang mooi blijft. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in onze showroom in Uden waar u de verschillende soorten natuursteen kunt bezichtigen en voelen. Zo ontdekt u direct of zwart marmer de toevoeging is die nog in uw woning mist.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.