Natuursteen in de tuin

Natuursteen in de tuinNatuursteen komt zeer goed tot zijn recht in tuinen en op terrassen. Natuursteen wordt door de natuur zelf gevormd. Daardoor komt dit materiaal uitermate goed tot zijn recht in tuinen en op terrassen. Het geeft uw tuin een natuurlijke en luxe uitstraling. Natuursteen is een veelzijdig en duurzaam product dat ook buiten lang mooi blijft. Het wordt met het verstrijken van de jaren zelfs steeds mooier. Natuursteen in de tuin vraagt weinig onderhoud en is bestand tegen weer en wind. Het is volledig op maat te maken en geen enkele steen is hetzelfde. Hierdoor heeft u altijd een uniek product.

Natuursteen in de tuin: eindeloze mogelijkheden

Natuursteen in de tuin kan op talloze manieren toegepast worden. Denk aan bijvoorbeeld terras tegels, muurafdekkingen, penantafdekkingen, vijverranden, zwembadranden, waterornamenten, trappen, tuintafels, siergrind en –split, bestrating en stone panels. Geen wens is te gek. Wij kunnen uw wensen en ideeën omzetten naar een natuursteen product waarvan u levenslang plezier heeft.Tevens leveren wij tegels van keramiek. Dit materiaal is zeer geschikt om ronde kanten te maken bij bijvoorbeeld zwembadranden.

Natuursteen is verkrijgbaar in talloze steensoorten, kleuren en afwerkingen. Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Daarom is een vakkundig advies erg belangrijk. Wij adviseren u graag over welke soort natuursteen past bij uw wensen. Natuurlijk geven wij u ook informatie over het onderhoud van uw product, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

 

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.