Selecteer een pagina

Natuurstenen vloeren

Natuurstenen vloerenNatuurstenen vloeren passen in vrijwel elk interieur. Door de natuurlijke uitstraling brengt natuursteen warmte, sfeer en rust in uw woning. Het kan zowel een moderne als klassieke en tijdloze uitstraling versterken. Voor natuurstenen vloeren worden met name marmer, kalksteen, hardsteen, graniet, leisteen en kwartsiet gebruikt. Deze materialen zijn duurzaam, eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Stuk voor stuk belangrijke eigenschappen die ervoor zorgen dat uw natuurstenen vloer lang meegaat.

Een natuurstenen vloer geeft uw interieur een luxe uitstraling. De vloertegels zijn leverbaar in talloze kleuren, soorten, afmetingen en afwerkingen. Uw natuurstenen vloer kan helemaal op maat gemaakt worden, precies zoals u dat wenst. Kies bijvoorbeeld voor een gepolijste marmeren vloer, of ga juist voor een karakteristieke vloer van kalksteen.

Een natuurstenen vloer die past bij uw wensen

Bij de aankoop van een natuurstenen vloer is een gedegen advies van groot belang. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Vertel ons uw wensen en wij geven u een overzicht van de verschillende mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke steensoort. Uiteraard vertellen we u ook precies hoe u de vloer kunt onderhouden, zodat u er zo lang mogelijk van kunt genieten. Wij komen de vloer persoonlijk bij u inmeten en werken uitsluitend met ervaren vakmensen die uw vloer op vakkundige wijze leggen. Van een mooie natuurstenen vloer heeft u jarenlang plezier.

Bent u zich aan het oriënteren op een natuurstenen vloer in uw interieur? Maak dan een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuurstenen vloeren zien.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.