Natuurstenen dorpels

Natuurstenen dorpels of drempels worden bij vloeren toegepast om de kier tussen de vloer en een deur dicht te maken. Dit ziet er mooier uit en voorkomt tocht. Daarnaast worden ze gebruikt als overgang tussen twee verschillende vloeren of als waterkering in de keuken of badkamer.

Natuurstenen dorpels worden vaak gemaakt van graniet, marmer of hardsteen. Net als natuurstenen vloeren zijn ook dorpels verkrijgbaar in talloze steensoorten, kleurschakeringen en afwerkingen. Wat voor vloer u ook heeft, natuurstenen dorpels passen daar altijd bij. Natuurstenen dorpels zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Bovendien kan dit natuurproduct geheel op maat gemaakt worden. Indien gewenst komen wij de dorpels persoonlijk bij u inmeten. Vervolgens worden ze in onze moderne werkplaats geheel op maat en naar wens gemaakt.

Natuurstenen dorpels maken uw vloer helemaal af

Natuursteen is een luxe product dat in vele soorten te verkrijgen is. Daarom is het belangrijk om u vooraf goed te laten informeren over de verschillende steensoorten, afwerkingen en mogelijkheden in uw situatie. Wij helpen u graag bij het maken van een juiste keuze. Vertel ons uw wensen en wij geven u een overzicht van de mogelijkheden en de voor- en nadelen van elke steensoort. Daarbij geven we uiteraard ook een onderhoudsadvies, zodat u levenslang plezier heeft van de natuurstenen dorpels.

Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuurstenen dorpels zien.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.