Selecteer een pagina

Natuursteen in de keuken

Natuursteen in de keukenNatuursteen in de keuken is erg mooi. Een keuken met natuursteen heeft een natuurlijke en luxe uitstraling, waardoor het prettig is om in deze ruimte te verblijven. Vaak wordt natuursteen gebruikt voor het keukenblad. Maar ook een natuurstenen blad op een bar, kast of tafel is mogelijk.

Voor natuursteen in de keuken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een jarenlange ervaring met het maken en plaatsen van natuurstenen aanrechtbladen, massieve spoelbakken, achterwanden en tafelbladen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor informatie over het onderhoud van al uw natuursteenproducten. Elke steensoort stelt andere eisen aan onderhoud, waardoor een professioneel advies van groot belang is om uw product lang mooi te houden.

Een natuurstenen aanrechtblad geeft een luxe uitstraling

Natuurstenen keukenbladen worden meestal gemaakt van graniet of hardsteen. Dit zijn duurzame materialen die ontzettend hard zijn en tegen een stootje kunnen. Bovendien is natuursteen hygiënisch, goed schoon te maken en gemakkelijk in onderhoud. Dit maakt het ideaal voor gebruik in de keuken. Met het juiste onderhoud heeft u jarenlang plezier van uw natuurstenen aanrechtblad.

Natuurstenen keukenbladen zijn verkrijgbaar in talloze steensoorten en kleuren. Bovendien is het volledig op maat te maken, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Doordat natuursteen een natuurproduct is, is geen enkel aanrechtblad hetzelfde. En ook in de afwerking zijn er vele mogelijkheden. Welke steensoort en afwerking het beste in uw situatie passen is afhankelijk van uw wensen. Wij adviseren u daar graag over.

Gepolijst aanrechtblad

Een gepolijst keukenblad heeft een hoogglans afwerking. Het oppervlak is spiegelend en kleurvast en past perfect in een luxe keuken.

Gezoet aanrechtblad

Een gezoet keukenblad heeft een mat oppervlak en heeft daardoor een meer natuurlijke uitstraling. Door het natuurstenen aanrechtblad goed te onderhouden en regelmatig een beschermlaag aan te brengen heeft u lang plezier van een gezoet aanrechtblad.

Massieve spoelbakken

Elk keukenblad bevat een of meerdere spoelbakken. Vaak zijn deze gemaakt van roestvrij staal. Maar ook een massieve natuurstenen spoelbak is mogelijk, zowel vierkant als rond.

Overweegt u natuursteen in de keuken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuursteen in de keuken zien en geven u een advies dat past bij uw wensen.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.