Selecteer een pagina

Natuursteen in de badkamer

Door het gebruik van natuursteen in de badkamer krijgt deze ruimte een natuurlijke, luxe uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een mooie natuurstenen vloer in uw badkamer of toiletruimte. Maar ook natuurstenen wandtegels, wastafelbladen, massieve spoelbakken, douchebakken, badmeubels en vensterbanken geven uw badkamer een prachtige uitstraling. Natuursteen is verkrijgbaar in vele steensoorten, kleuren en afwerkingen. Bovendien is het volledig op maat te maken, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Natuursteen geeft uw badkamer een luxe uitstraling

Voor natuursteen in de badkamer worden vooral marmer, graniet en hardsteen gebruikt. Deze steensoorten zijn duurzaam, eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Dit maakt het tot ideale producten om te verwerken in badkamers en toiletruimten.

Natuursteen in de badkamer koopt u niet zomaar. Een professioneel advies is daarbij ontzettend belangrijk. Er zijn talloze steensoorten en afwerkingen die geschikt zijn voor gebruik in natte ruimtes. Welke steensoort en welke afwerking in uw situatie het meest geschikt zijn, is afhankelijk van uw specifieke wensen. Daarbij is het ook belangrijk om te beseffen dat elke steensoort ander onderhoud nodig heeft. Door u hier vooraf over te laten informeren bent u verzekerd van een product waar u lang plezier van heeft.

Overweegt u natuursteen in de badkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuursteen in de badkamer of toiletruimte zien en geven u een advies op maat.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.