Selecteer een pagina

Natuursteen in huis en in de tuin

Wij zijn al 33 jaar steenhouwer en volgen de laatste ontwikkelingen in het vak, beschikken over de nieuwste machines. Geen bijscholing gaat aan ons voorbij.

Natuursteen in huis: luxe en stijlvol

natuursteen-tuintafelNatuursteen is een prachtig materiaal om uw interieur naar eigen wens vorm te geven. Door de vele soorten, kleurschakeringen en bewerkingsmogelijkheden past natuursteen in vrijwel elk interieur. Het kan zowel een moderne, klassieke als tijdloze uitstraling versterken. Natuursteen heeft een unieke uitstraling en brengt warmte, sfeer en rust in uw interieur. Het is op vele manieren toe te passen in huis en in de tuin. Natuurstenen vloeren, wastafelbladen, vensterbanken en aanrechtbladen zijn erg populair. Maar denkt u ook eens aan bloemzuilen, tafelbladen, open haard plateaus, vijverranden of waterornamenten van natuursteen. Deze geven uw interieur en buitenruimte een luxe en natuurlijke uitstraling.

Een natuurlijke uitstraling in uw huis en tuin

Natuursteen is volledig op maat te maken en doordat het een natuurproduct is, is geen enkele steen hetzelfde. Het geeft het interieur niet alleen een luxe uitstraling, het is tevens duurzaam, eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken. Het kan tegen een stootje en wordt met het verstrijken van de tijd alleen maar mooier.

$_84

Voor natuursteen in huis wordt voornamelijk graniet, marmer of kalksteen gebruikt. Graniet wordt veel gebruikt voor aanrechtbladen, massieve spoelbakken, wastafelbladen, vensterbanken, tafelbladen, bloemzuilen, vloeren, open haard plateaus en trappen. Marmer en kalksteen worden veel toegepast bij vensterbanken, open haard plateaus, bloemzuilen, tafelbladen, vloeren en wastafelbladen. Daarnaast wordt marmer-composiet regelmatig gebruikt, met name voor scherp geprijsde vensterbanken.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Hier kunt u diverse soorten natuursteen uit alle windstreken bekijken, aanraken en vergelijken. Iedere soort natuursteen heeft zijn eigen unieke kenmerken en eigenschappen. Hierdoor is een vakkundig advies erg belangrijk. Wij adviseren u graag over welke soort natuursteen past bij uw wensen. Natuurlijk informeren wij u ook over het onderhoud van uw product, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.