Selecteer een pagina

Urnen van natuursteen

Er zijn veel verschillende soorten urnen verkrijgbaar. De keuze die u daarin maakt is heel persoonlijk. In onze showroom kunnen wij u diverse voorbeelden laten zien van wat er mogelijk is. Denk daarbij ook eens aan een waterurn, mini-urn of een handzame natuurlijke urn.

Urnamenten

Urnamenten zijn natuurstenen kunstwerken die zijn ontworpen als gedenkmonument voor op een urnengraf. In het urnament kan de asbus van een overleden dierbare bewaard worden. Zo heeft u, net als bij een grafmonument, een plek om naar toe te gaan. Een plek om herinneringen op te halen en om uw dierbare te herdenken.

Natuurstenen urnamenten zijn in vele uitvoeringen leverbaar en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. U kunt kiezen uit talloze steensoorten in vele kleuren en kleurschakeringen. Elke steensoort heeft zijn eigen, unieke kenmerken en kan op diverse manieren afgewerkt worden. Zo ontstaat er een bijzonder urnament dat helemaal aan uw wensen voldoet. Bovendien kan elk natuurstenen urnament naar wens gegraveerd worden en voorzien worden van grafversiering.

Wij geven u altijd een garantie van 15 jaar op onze natuurstenen urnamenten.

Andere as-bestemming

Een andere veelgebruikte mogelijkheid is om een klein deel van de as te verwerken in een as-sieraad. Op deze manier kunt u de overleden dierbare dicht bij u houden. Ook hierin zijn steeds meer mogelijkheden en kunnen wij iets voor u betekenen.

Neem contact met ons op om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Graag laten wij u de verschillende mogelijkheden zien.

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.