Selecteer een pagina

Natuurstenen vloer past perfect in elk interieur

Een natuurstenen vloer voelt misschien te luxueus aan, maar niets is minder waar. Natuursteen is een product dat in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar is en daarmee ieder interieur op een bepaalde manier kan aanvullen. Van een moderne tot een klassieke uitstraling en van landelijk tot tijdloos. Met een natuurstenen vloer kunt u echt alle kanten op. Bovendien heeft deze materiaalsoort diverse voordelen die de keuze niet alleen esthetisch, maar ook praktisch onderbouwen. Wij zetten de voordelen en specificaties van natuursteen graag voor u op een rijtje.

Natuurstenen vloer - leisteen

Voordelen en eigenschappen van natuurstenen producten

Doordat een natuurstenen vloer een natuurproduct is, is geen enkele steen hetzelfde. Twee identieke stukken natuursteen zijn vrijwel niet te vinden. Dit draagt bij aan het unieke karakter van dit type materiaal en maakt het een bijzondere toevoeging in een interieur. Daarnaast zorgt de grote verscheidenheid van natuursteen voor veel verschillende soorten materiaal. Bij Steenhouwerij van der Made leveren wij hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Ieder type natuursteen heeft een uniek uiterlijk en dit maakt een natuurstenen vloer een bijzonder element in een interieur.

Diverse soorten en kleuren behoren tot de mogelijkheden

Kiest u bijvoorbeeld voor graniet? Dan is een witte vloer helemaal geen vereiste, maar behoren ook dieprood, lichtroze of geel tot de mogelijkheden. In het geval van marmer kan tevens een groene tint aan dit rijtje worden toegevoegd. Met een natuurstenen vloer wordt u niet een hoekje gedreven en doet u een bijzondere toevoeging aan ieder interieur. Bovendien is het een duurzame materiaalsoort. Wij leveren de hoogste kwaliteit en zodoende gaat een natuurstenen vloer lang mee. Daarnaast is natuursteen eenvoudig in onderhoud en bovendien hygiënisch, waardoor dit type materiaal ook in keukens of badkamers gebruikt kan worden.

Natuurstenen vloer - marmer

Van natuurstenen vloer tot wandtegel

Een natuurstenen vloer is echter niet de enige mogelijkheid. Dit type materiaal leent zich voor diverse soorten producten. Denk hierbij aan wandtegels, vensterbanken, sanitair, gevelbekleding, dorpels en zelfs vijverranden. Zowel binnen als buiten komt natuursteen prima tot zijn recht. Dankzij de grote verscheidenheid resulteert het bovendien nooit in hetzelfde beeld en krijgt ieder huis een unieke toevoeging dankzij het gebruik van natuursteen. Wij adviseren u graag over een natuurstenen vloer of ander product van dit materiaal.

Hoogste kwaliteit natuursteen, geïmporteerd uit de hele wereld

Wij importeren natuursteen uit diverse landen in de hele wereld: België, Frankrijk, Duitsland, Afrika, Brazilië, China en India. We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en dit resulteert in duurzame producten. Naast producten in en om huis leveren wij tevens grafmonumenten, die we zowel vervaardigen als afwerken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een natuurstenen vloer of ander product? Neem een kijkje in onze showroom in Uden. Wij adviseren u graag. Neem telefonisch of via e-mail contact op en maak een afspraak om langs te komen.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.