Selecteer een pagina

Natuursteen vensterbank voor een stijlvolle uitstraling

Bij een nieuw huis is vloer- of wandbekleding waarschijnlijk het eerste waar u mee aan de slag gaat. Maar wat dacht u van een natuursteen vensterbank? Vensterbanken zijn minstens zo belangrijk voor de sfeer en stijl in uw interieur. Bovendien is natuursteen een prachtige toevoeging in iedere woning. Het doet luxueus aan en is bovendien in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar. De voordelen van een natuurstenen vensterbank beperken zich echter niet tot het uiterlijk. Wij zetten ze graag voor u op een rij.

Natuursteen vensterbank

Grote verscheidenheid van natuursteen geeft een uniek karakter

De verscheidenheid van natuursteen is groot. Zo leveren wij bij Steenhouwerij van der Made de soorten hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Deze typen natuursteen komen overal ter wereld vandaan, waardoor er grote verschillen in uiterlijk en kleur zijn. Zo is graniet onder meer verkrijgbaar in rode, groene, lichtroze of paarsige tinten. En marmer verschijnt marmer in bijvoorbeeld wit, zwart, groen, geel, bruin en lichtroze. Een natuursteen vensterbank kan een interieur zodoende op een zeer bijzondere manier complementeren. Natuursteen zorgt voor warmte, sfeer en rust in een ruimte.

Een natuursteen vensterbank van de hoogste kwaliteit

Bovendien is het een natuurproduct, dat volledig op maat te maken is. Dit draagt bij aan het unieke karakter: geen enkele steen is hetzelfde en het is vrijwel onmogelijk om twee identieke producten te creëren. Daarnaast is een natuursteen vensterbank duurzaam en gaat deze lang mee. Ook is onderhoud eenvoudig en is het gemakkelijk schoon te houden. Om deze reden is natuursteen in alle vertrekken in huis op een bepaalde manier te integreren. De ene soort natuursteen is perfect voor warmtegeleiding, de andere krasbestendig. Er is geen ruimte in een woning waar natuursteen niet tot zijn recht komt.

Natuursteen vensterbank

Van natuursteen vensterbank tot vloer- en wandtegels

Naast een natuursteen vensterbank kunnen vloer- en wandtegels, sanitair, gevelbekleding en zelfs tafelbladen van dit  natuurlijke materiaal gemaakt worden. Steenhouwerij van der Made in Uden is specialist op het gebied van natuursteen. Wij helpen u graag bij het nemen van een beslissing omtrent een natuursteen vensterbank voor binnen of buiten. Kom langs in onze showroom in Uden en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Ook kunt u via telefoon of e-mail contact opnemen. Wij zijn u natuurlijk graag van dienst.

Producten voor binnen en buiten

Wij importeren natuursteen uit verschillende landen. Denk bijvoorbeeld aan België, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, China, India en Afrika. Bovendien streven wij altijd naar de hoogste kwaliteit. Bent u ook benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje in onze showroom waar diverse steensoorten en voorbeelden te zien zijn.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.