Natuursteen tegels

Een tijdloze toevoeging aan uw woning

Natuursteen tegels zijn een mooie toevoeging aan ieder interieur. En het voordeel? U kunt er ontzettend veel kanten mee op. Door de vele soorten, die allen een eigen uiterlijk hebben en in diverse kleuren beschikbaar zijn, heeft ieder type natuursteen een heel eigen uitstraling. Daardoor past dit type materiaal zeer goed in diverse interieurs: van modern tot landelijk en van klassiek tot tijdloos. Bovendien kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt en komt het op beide plekken goed tot zijn recht. Dit zijn echter niet de enige voordelen van natuursteen tegels. Wij zetten ze graag voor u op een rij.

Natuursteen tegels

De voordelen van natuursteen tegels

De naam zegt het al: natuursteen is een natuurproduct. Dit heeft het voordeel dat het volledig op maat te maken is en iedere steen uniek is. Door de diverse afwerkingen en verschijningsvormen van natuursteen zijn replica’s vrijwel niet mogelijk. Dit heeft een bijzonder effect in ieder interieur en heeft een stijlvolle en luxueuze uitstraling tot gevolg. Natuursteen tegels combineren bovendien zeer goed met andere materialen en komen zodoende tot hun recht in diverse stijlen en interieurs. Daarnaast is dit type materiaal duurzaam en is het uw investering dubbel en dwars waard. 

Eenvoudig in onderhoud en perfect voor binnen én buiten

Een ander voordeel van natuursteen tegels is het feit dat ze eenvoudig in onderhoud zijn. Zowel binnen als buiten kost het niet veel moeite om het materiaal schoon te maken en houden. Dit is prettig in een keuken, waar hygiënisch gewerkt moet worden, maar minstens zo fijn op een terras waar een deel van het jaar minder gebruik van wordt gemaakt. Met natuursteen tegels kunt u diverse kanten op. En welk type wordt dan het meest gebruikt? Dit is zeer verschillend. Steenhouwerij van der Made levert hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet.

Natuursteen tegels buiten

Natuursteen: geschikt voor diverse toepassingen in en om huis

Ieder type natuursteen heeft een eigen uitstraling en is perfect voor verschillende doeleinden. Zo worden deze materialen niet alleen gebruikt voor natuursteen tegels, maar kunnen er ook wanden, vensterbanken, tafel- en aanrechtbladen, sanitair en zelfs tuinmeubilair van worden gemaakt. Steenhouwerij van der Made helpt u graag bij het uitkiezen van de juiste natuursteen tegels voor uw interieur. Wij zijn specialist op het gebied van deze materialen en weten precies wat in uw interieur goed tot zijn recht komt. Kom langs in onze showroom in Uden en wij adviseren u graag.

Van natuursteen tegels tot grafmonumenten

Ook via e-mail of telefoon staan wij u te woord en adviseren wij u waar nodig. Naast natuursteen tegels bent u bij ons aan het juiste adres voor andere producten van dit materiaal, die in en rondom huis niet zullen misstaan. Ook zijn wij specialist op het gebied van grafmonumenten en zorgen wij zowel voor de vervaardiging als afwerking ervan. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs in Uden en wij helpen u graag verder.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.