Selecteer een pagina

Marmeren vloer, een luxe aanvulling voor ieder interieur

​Een marmeren vloer zorgt voor luxe in uw huis. Dit is waarschijnlijk ook de associatie die u met dit type natuursteen heeft. Marmer is zowel stijlvol als tijdloos en u kunt er waarschijnlijk veel meer kanten mee op dan gedacht. Zo is het niet alleen voorbehouden aan de allerrijksten om een marmeren vloer in huis te integreren en is dit type natuursteen ontzettend veelzijdig. Doordat het in diverse soorten kleuren beschikbaar is kan er in een interieur veel mee vervaardigd worden.

Marmeren vloer

Een marmere vloer in verschillende kleuren

Zo is een marmeren vloer niet alleen verkrijgbaar in de witte kleur waaraan vaak gedacht wordt. Daarnaast zijn er ook  lichtroze, bruine, groene en zwarte tinten beschikbaar. De marmeren vloer bepaalt de toon en sfeer van een ruimte. Je legt hiermee een prachtige basis voor het interieur. Met marmer kunt u bovendien meer kanten op dan alleen als basis voor een nieuwe vloer. Marmer is een veelzijdig product en kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt als wandbekleding, tafel- of aanrechtblad, vensterbank of trapbekleding.

Het ontstaan van marmer en de kwaliteit die wij leveren

Uiteraard doet marmer ook denken aan de toepassingen buitenshuis. Het is een veelgebruikt materiaal in de beeldhouwkunst. Een marmeren vloer haalt daarmee door associatie direct een bepaalde luxe in huis. Het wordt onder hoge druk in de natuur gevormd en komt voort uit kalksteen. Het wordt gewonnen in steengroeven in Zuid-Europese landen als Italië, Griekenland en Portugal, maar is bijvoorbeeld ook afkomstig uit België en Turkije. Bij Steenhouwerij van der Made gaan wij voor de beste kwaliteit. Hierdoor geniet u jarenlang van uw marmeren tegelvloer.

Marmeren vloer en tegels in de badkamer

Van een marmeren vloer tot een granieten aanrechtblad

Naast een marmeren vloer of andere producten van dit type materiaal leveren wij tevens natuurstenen producten voor de bouw en in en om huis. In ons assortiment zitten tevens Belgisch hardsteen, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Met deze typen natuursteen kunt u letterlijk alle kanten op. Door de grote verscheidenheid die in deze materialen te vinden is kan iedere stijl perfect gecomplementeerd worden. In onze showroom in Uden zijn de diverse soorten natuursteen te zien. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Steenhouwerij van der Made: specialist in natuurstenen producten

Naast een marmeren vloer en het leveren van diverse natuurstenen producten zijn wij tevens specialist op het gebied van grafmonumenten. Ook deze producten worden van diverse soorten natuursteen gemaakt. Wij zorgen zowel voor de vervaardiging als afwerking van deze bijzondere stenen. Wij garanderen het beste materiaal dat lang mee gaat en een waardige toevoeging is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op via e-mail of telefoon of kom langs bij onze showroom in Uden.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.