Selecteer een pagina

Leisteen vloer

De perfecte toevoeging aan diverse ruimten in huis

Een leisteen vloer geeft een luxueuze uitstraling in een huis. De vloer voorziet een woning van een bepaalde stijl en sfeer en het bepalen van de juiste bedekking is dan ook een belangrijke keuze. Met natuursteen kunt u alle kanten uit en door het juiste type te kiezen sluit het precies aan op de stijl van de rest van de woning. Een variant natuursteen die uitermate geschikt is als vloerbedekking is leisteen. Dit materiaal heeft diverse voordelen en is daarmee een goede kandidaat voor vloeren in diverse vertrekken in huis.

Leisteen vloer

Leisteen vloer geleidt warmte in kamers die het nodig hebben

Dit type natuursteen heeft de bijzondere eigenschap dat het warmte geleidt en biedt de juiste eigenschappen voor een leisteen vloer. Daarmee is het de perfecte basis voor ruimtes waar warmte moet blijven hangen: in de woonkamer, in de badkamer of bij open haarden. Leisteen wordt gewonnen in bepaalde gebieden in de bergen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Portugal, Noorwegen en India. Het wordt uit klei gevormd, die onder hoge druk wordt omgevormd. Dit proces neemt miljoenen jaren in beslag. Het gevolg is een hoge kwaliteit leisteen die een mooie toevoeging is voor ieder interieur.

Een leisteen vloer heeft een natuurlijke antisliplaag

Leisteen is een prachtig product voor verschillende vloeren in huis, omdat het perfect samengaat met vloerverwarming. Zowel in een woonkamer als een badkamer is een leisteen vloer daarmee een goede keuze, omdat dit de ruimtes zijn waar de meeste warmte behouden moet worden. Daarnaast heeft leisteen de eigenschap dat het een natuurlijke antislipwaarde heeft. Dit maakt het uitermate geschikt voor kamers waar u met water te maken heeft. Ook in dit geval zijn een badkamer of een keuken goede kandidaten voor een leisteen vloer.

Leisteen vloer - Steenhouwerij van der Made

Steenhouwerij van der Made: specialist in een leisteen vloer

Bij Steenhouwerij van der Made leveren wij natuursteen van de hoogste kwaliteit. Een leisteen vloer is bij ons maar één van de mogelijkheden. Naast deze natuursteensoort zijn wij specialist in hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, travertin en kwartsiet. Met deze verschillende materialen kunt u in en om huis alle kanten op. Van wand- en vloertegels tot dorpels en van sanitair tot tuinmeubilair; met natuursteen is er veel in huis te vervaardigen. Wij importeren de steensoorten uit België, Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Afrika, China en India.

Wij vervaardigen natuurstenen producten voor uw huis en tuin

Naast een leisteen vloer kunt u bij ons ook terecht voor andere natuursteenproducten in en om huis, zoals aanrechtbladen en dorpels. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Deze zijn zowel op onze website te vinden als te bezichtigen in onze showroom in Uden. Neem contact op of kom langs in onze showroom. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in en rondom uw huis.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.