Inspiratie

Geprofileerde keukenbladen

Geprofileerde keukenbladen

Voor het opknappen van een keuken hebben wij een authentiek, oud Hollands uitziend keukenblad mogen maken.

Inmeet-service

Wist u dat Steenhouwerij van der Made uw vensterbanken, raamdorpels en andere bouwproducten ook voor u kan komen inmeten? Maak kennis met onze inmeet-service.

CORONA MAATREGELEN

CORONA MAATREGELEN

Nu het Coronavirus wederom grotere vormen begint aan te nemen, nemen wij ook binnen ons bedrijf onze verantwoordelijkheid en hebben we gepaste maatregelen getroffen.

RESTAURATIE KLOOSTER SINT ANNA

RESTAURATIE KLOOSTER SINT ANNA

In april 2020 hebben onze steenhouwers mogen aanvangen met de werkzaamheden aan het Sint Anna KLooster in Venray. Kijk hier mee met onze werkzaamheden.

PRIJZEN HARDSTEEN SPEKBANDEN

PRIJZEN HARDSTEEN SPEKBANDEN

In de vele nieuwbouwhuizen worden zogenaamde spekbanden toegepast. Dat zijn volledige metsellagen die rondom het hele huis in natuursteen worden uitgevoerd. Vaak zitten deze spekbanden ter hoogte van de raamdorpels van de 1e of de 2e verdieping gepositioneerd en wordt...

Prijzen granieten vensterbanken

Prijzen granieten vensterbanken

Steenhouwerij van der Made levert vensterbanken in alle denkbare soorten natuursteen. In ons bedrijf zijn wij een groot fan van het gebruik van NERO ZIMBABWE, een zwarte granietsoort die wordt gedolven in het gelijknamige Afrikaanse land.

Brievenbusplaat(je)

Brievenbusplaat(je)

Meestal maken wij de brievenbusplaten in Belgisch hardsteen in een wat handzamer formaat. Maar zo kan het natuurlijk ook; voor een robuuste uitstraling!  

Prijzen natuursteen werkbladen

Prijzen natuursteen werkbladen

Steenhouwerij van der Made levert haar werkbladen in alle soorten steen. Wij maken u graag wegwijs in de prijzen van een granieten aanrechtblad.

PILAARMUTS “DE ROOI HARTEN”

PILAARMUTS “DE ROOI HARTEN”

Bij het voormalig Klooster van “de Rooi Harten” in Tilburg hebben wij in opdracht van Restauratie-aannemer De Bonth van Hulten uit Nieuwkuijk en prachtige pilaarafdekker van Belgisch hardsteen mogen vervangen. Het originele exemplaar was onherstelbaar beschadigd en...