Selecteer een pagina

Hardstenen dorpel: luxe toevoeging aan uw woning

Een hardstenen dorpel is een prachtige toevoeging aan uw huis. Denk hierbij echter niet alleen aan een vloervariant; ook bij een raam kan een dorpel een bijzondere uitstraling geven. Belgisch hardsteen is de perfecte materiaalsoort voor dit type product. Wij leggen graag uit hoe wij bij Steenhouwerij van der Made te werk gaan als we deze producten, en in het bijzonder raamdorpels, leveren. Een hardstenen dorpel wordt op deze manier de perfecte aanvulling, ook aan úw huis.

Hardstenen dorpel geschuurd

Een Belgische hardstenen dorpel voor het mooiste resultaat

Steenhouwerij van der Made staat bekend om het met snelheid leveren van maatwerk raamdorpels. Wij doen dit in Belgische hardsteen, omdat deze materiaalsoort de beste kwaliteit garandeert. Een hardsteen dorpel, afkomstig van onze zuiderburen, gaat lang mee en wordt ‘mooi oud’. Dit in tegenstelling tot een Chinees exemplaar waar u minder voor betaald maar tevens minder lang plezier van heeft. Een hardstenen dorpel van Belgische afkomst is een investering meer dan waard. Niet alleen is het een duurzame keuze, ook gaat u met dit product voor een luxueuze uitstraling.

De werkwijze bij het bestellen van een hardstenen dorpel

Wanneer u een hardstenen dorpel bij ons besteld gaan wij als volgt te werk. We beginnen met de hoeveelheden en afmetingen. Waar moeten de dorpels worden geplaatst en wat zijn de maten ervan? Bij een nieuwbouwhuis vragen wij om bouwtekeningen, maar bent u eigenhandig aan het verbouwen? Dan kunt u het zelf opmeten. Vervolgens maakt u een keuze over de kleur. Belgische hardsteen dorpels voor buiten zijn geschuurd of gezoet verkrijgbaar, wat resulteert in respectievelijk een lichtgrijze of matblauwe kleur. Er zijn verschillende redenen om voor beide varianten te kiezen en wij informeren u graag.

Hardstene dorpels woonhuis

Steenhouwerij van der Made: specialist natuursteen

Wij zijn nauw bij het hele keuzeproces betrokken en willen niets liever dan u van de juiste hardstenen dorpel voorzien. Wij verzekeren u van de kwaliteit die wij leveren. Naast het leveren van dorpels in Belgisch hardsteen bent u bij ons aan het juiste adres voor producten van diverse natuursteensoorten. Wij importeren dit materiaal uit onder andere Duitsland, Frankrijk, Brazilië, Afrika, China en India. De natuursteensoorten die wij leveren zijn hardsteen, marmer, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Wij maken hier allerhande producten van.

Luxueuze natuurstenen producten voor uw woning en tuin

Naast een hardstenen dorpel gebruiken wij natuursteen voor producten als vloer- en wandtegels, gevelbekleding, muurafdekking, vensterbanken en sanitair. In uw woning kunnen diverse delen van uw huis van natuursteen worden voorzien. Ook buitenshuis kan dit type materiaal worden gebruikt. Vijverranden of tuinmeubilair zijn bij productie namelijk evenmin uitgesloten van het gebruik van natuursteen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en typen materiaal? Neem een kijkje in onze showroom in Uden. Wij adviseren u graag bij het maken van een keuze.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.