Specialist in het maken van grafmonumenten

Als u een grafsteen gaat uitzoeken, staat u voor een moeilijke taak. Wij helpen u hier graag bij. Ons familiebedrijf staat bekend om de persoonlijke begeleiding die we bieden. Daarnaast staat kwaliteit bij ons altijd voorop.

Grafmonumenten met bronzen details

Grafmonumenten met bronzen details

Het gebruik van bronzen details op een grafmonument geeft de steen een persoonlijke, klassieke uitstraling. Er zijn vele manieren om brons toe te voegen aan een grafmonument van natuursteen. Hieronder geven wij u meer informatie en wat voorbeelden. Maar de mogelijkheden zijn eindeloos..

Lees meer
Wat kost een grafmonument?

Wat kost een grafmonument?

Voor elk budget is een grafmonument verkrijgbaar, er zit uiteraard wel een minimum aan. In dit blog geven wij hier meer informatie over.

Lees meer
Waterurn: een nieuwe manier van gedenken

Waterurn: een nieuwe manier van gedenken

Sinds enige tijd leveren wij ook waterurnen. Een waterurn bestaat uit een bronzen bol op een lange buis. De bol biedt plek voor de as van maximaal twee overledenen. Via de buis wordt de as langzaam aan de aarde afgegeven. Bij elke regenbui een beetje meer, tot na...

Lees meer
Allerheiligen; het onderhouden van een grafmonument

Allerheiligen; het onderhouden van een grafmonument

Op 1 november wordt Allerheiligen gevierd. Veel mensen vinden het belangrijk dat de grafmonumenten er dan netjes en verzorgd bij liggen. Omdat elk grafmonument anders is en er talloze steensoorten zijn, is een onderhoudsadvies op maat ontzettend...

Lees meer

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.

Meer informatie en persoonlijk advies

Staat u voor de moeilijke taak om een grafsteen uit te zoeken? Hier vindt u meer informatie. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van een grafmonument. Hier ziet u vele voorbeelden van vormen, monumenten en steensoorten zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen. Daarnaast kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen voor een advies op maat.