Zwerfstenen

Zwerfstenen, zwerfkeien en ruwe grafstenen vormen prachtige grafmonumenten met een organische uitstraling. Zwerfstenen worden gekenmerkt door de aanwezigheid van natuurlijke tekeningen in de steen. Door hun ruwe uitstraling staan ze dicht bij de natuur en de elementen.

Zwerfstenen van natuursteen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten, steensoorten en kleuren. Zo zijn er mooie staande zwerfstenen, maar ook plattere stenen en zwerfkeien. De zwerfstenen zijn goed te combineren met siergrind of een tuintje. Een zwerfsteen kan helemaal ruw zijn, maar ook een combinatie van ruwe en gepolijste natuursteen is erg mooi. Geen twee zwerfstenen zijn hetzelfde. U heeft dus altijd een uniek en persoonlijk grafmonument.

Een persoonlijke zwerfsteen die past bij de overledene

Een zwerfsteen kan op verschillende manieren voorzien worden van tekst en andere versieringen. Bij ons heeft u de keuze uit talloze lettertypen en grafversiering. Ook een eigen idee is mogelijk. Wij maken graag een ontwerp op maat.

Doorgaans wordt de zwerfsteen binnen 14 dagen geplaatst. Natuurlijk geven we daarbij een goede garantie, ook tegen het verzakken van de steen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van zwerfstenen. Maak voor een vrijblijvend advies een afspraak om onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de vele mogelijkheden van zwerfstenen en ruwe grafstenen zien.

 

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.