Selecteer een pagina

Liggende grafstenen

Bij het uitzoeken van een grafsteen staat u voor een lastige keuze. De afweging voor een staande of liggende grafsteen maakt u op basis van uw eigen smaak. Liggende grafstenen zijn verkrijgbaar in talloze steensoorten, kleuren en uitvoeringen. Maak een keuze uit een van de vele standaard modellen of kies juist voor een bijzonder ontwerp. Wij kunnen elk model aan uw wensen aanpassen en ook de realisatie van een eigen idee is geen enkel probleem. Wij denken graag met u mee en maken de grafsteen die past bij de overledene.

Een grote keuze in afwerking en belettering

Afhankelijk van de gewenste uitstraling wordt de liggende grafsteen van uw keuze gepolijst, gezoet of uitgehakt. Naast de naam, geboortedatum en sterfdatum is er op een grafmonument ruimte voor een persoonlijke tekst, een kort gedicht of een versiering. Er zijn vele lettertypen mogelijk en ook het zandstralen van een figuur of symbool behoort tot de opties.

Doorgaans wordt de grafsteen binnen 14 dagen geplaatst. Natuurlijk geven we daarbij een goede garantie, ook tegen het verzakken van de liggende grafsteen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van liggende grafstenen. Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Daar staan verschillende modellen liggende grafstenen opgesteld en er is een fotoboek aanwezig. Daarnaast kunnen we u talloze voorbeelden van gravures en grafversieringen tonen.

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.