Selecteer een pagina

Kindermonumenten

Het overlijden van een kind is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Direct moeten er een aantal zaken geregeld worden, zoals de uitvaart en het uitzoeken van een gedenksteen. Wij helpen u graag bij het kiezen van een kindergrafsteen die voldoet aan uw wensen en past bij het overleden kind.

Een kindermonument is verkrijgbaar in talloze steensoorten, kleuren en vormen. Er zijn bijvoorbeeld kindermonumenten in de vorm van een dier, wolk of hart verkrijgbaar. Ook in de afwerking is er volop keuze. Denk aan een glanzende of ruwe afwerking, verschillende lettertypen, een mooie gravure of het gebruik van gekleurde details.

Een uniek en persoonlijk kindermonument

Heeft u een specifieke wens voor de kindergrafsteen? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Van uw schets of idee maken wij een unieke en persoonlijke gedenksteen die past bij het overleden kind. Zo kunt u iets van het kind terug laten komen in de kindergrafsteen. Iets waar het kind van hield, een hobby of een stukje persoonlijkheid. Er zijn vele mogelijkheden.

Hieronder ziet u een kleine weergave van de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van natuurstenen kindermonumenten. Ook kunt u een afspraak maken om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Daar staan verschillende modellen grafstenen opgesteld en er is een fotoboek aanwezig. We informeren u graag over de vele mogelijkheden.

 

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.