Selecteer een pagina

Grafversiering

Met grafversiering kunt u een grafsteen verfraaien en een persoonlijke uitstraling geven. Grafversiering is in vele materialen en uitvoeringen verkrijgbaar. Er is onder andere natuurstenen grafversiering, maar ook zijn er prachtige bronzen ornamenten en versieringen van glas leverbaar. De meeste grafversiering wordt op het monument bevestigd zodat het monument er altijd netjes uit ziet en om diefstal te voorkomen.

Er zijn vele grafversieringen mogelijk

Voor het aankleden van een grafsteen worden vaak kandelaars, vazen, bloembakken, opengeslagen boeken en lantaarns gebruikt. Ook metalen of bronzen ornamenten, bijvoorbeeld in de vorm van bloemen en vogels, kunnen een grafmonument helemaal af maken.

Wilt u graag een bepaalde tekst of een foto van de overledene op het grafmonument, dan kan dit middels een porseleinen plaatje in kleur, zwart-wit of sepia. Daarnaast kan de foto in glas gegraveerd worden of in het monument gestraald worden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, dus ook als u een specifieke wens heeft bent u bij ons aan het juiste adres.

Hieronder ziet u een kleine weergave van de talloze mogelijkheden die er zijn op het gebied van grafversiering. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies. In onze showroom kunt u vele grafversieringen bekijken. Tevens is er een uitgebreid fotoboek aanwezig.

 

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.