Zo tegen Allerheiligen krijgen wij regelmatig de vraag om een grafmonument op te knappen. Het monument wordt dan volledig ontdaan van vuiligheid en mos en de letters en eventuele ornamenten worden goed schoongemaakt en opnieuw ingeschilderd. Het monument ziet er als nieuw uit en blijft weer vele jaren mooi.
Hieronder ziet u de voor- en nafoto van een grafmonument van een aantal jaren oud. Het monument is ontdaan van mos en vuil en de letters zijn opnieuw ingeschilderd. Vooral de letters in de liggende afdekplaat waren helemaal verweerd. N.B. Wij hebben toestemming van de nabestaanden om deze foto’s te plaatsen.

VOOR

Grafmonument voor

Grafmonument voor

NA

Grafmonument na

Grafmonument na

     

AANBIEDING

Wilt u ook uw monument op laten knappen door Steenhouwerij van der Made? Voor een bedrag van € 100,- (incl. BTW) maken wij de letters in de granieten platen schoon en worden ze opnieuw ingeschilderd. Tot Allerheiligen 1-11-2019 bieden wij deze service aan voor € 60,- per monument (omgeving Uden). Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via telefoon 0413-335200 of per e-mail info@steenhouwerijvandermade.nl
Voor het opknappen/schoonmaken van het volledige monument kunt u een prijs op maat aanvragen.