Selecteer een pagina

Crematiestenen

CrematiestenenEen crematiesteen of urnplaat van natuursteen vormt een prachtig gedenkmonument voor uw dierbare. Er zijn vele steensoorten waaruit u kunt kiezen. Daarnaast is er een keur aan lettertypen en grafversieringen die we op de urnplaat kunnen aanbrengen. De natuurstenen crematiesteen wordt door ons op het urnenveld geplaatst, op de plek waar de urn met as begraven is.

Ook voor een urnenmuur kunnen wij een crematiesteen verzorgen. De crematiestenen aan een urnenmuur zijn allemaal hetzelfde. Deze ontvangt u dan ook van de gemeente. Wij kunnen de crematiesteen voorzien van de gewenste tekst en versiering. Vervolgens wordt de plaat door ons teruggeplaatst met daarachter de as van de overledene.

Crematiestenen naar eigen wens

Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we de crematiesteen geheel naar uw wensen maken. Uw gedenksteen wordt gemaakt van hoge kwaliteit natuursteen. Daarom geven wij altijd een garantie van 15 jaar. Geen kleine lettertjes, maar echte garantie zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Graag laten wij u de verschillende mogelijkheden van crematiestenen zien.

Karin Wijnen - Steenhouwerij van der Made

0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom, op de begraafplaats of bij u thuis.