Selecteer een pagina

Natuurstenen trap of bordes

Natuursteen in de bouwMet een natuurstenen trap of bordes geeft u uw pand een luxe en bijzondere uitstraling. Natuurstenen trappen en bordessen worden dan ook vaak gezien bij Amsterdamse grachtenpanden, musea, concertgebouwen en rechtsgebouwen. Maar ook bij een woning of kantoorpand is een trap van natuursteen prachtig. Kiest u voor een trap of bordes van natuursteen, dan doet u eenmalig een investering, waar u de rest van uw leven plezier van heeft.

Natuursteen is een duurzaam, sterk en slijtvast materiaal dat zeer geschikt is voor gebruik in trappen, gevelbekleding en bestrating. Een natuurstenen trap of bordes is weersbestendig, makkelijk in onderhoud en zorgt voor een waardevermeerdering van uw pand. Een natuurstenen trap of bordes is in verschillende steensoorten mogelijk. Bovendien is elke steensoort verkrijgbaar in vele kleuren en afwerkingen. Welke steensoort en afwerking in uw situatie het beste past, is afhankelijk van uw smaak en wensen. Wij adviseren u hier graag over.

Maatwerk in natuurstenen trappen en bordessen

Elk pand en elke wens is anders. Daarom maken wij uw trap en bordes volledig op maat. Aan de hand van uw ideeën maken wij een ontwerp, waarna we in onze werkplaats aan de slag gaan. De combinatie van ons moderne machinepark en ambachtelijk vakmanschap zorgt voor een natuursteenproduct van hoge kwaliteit, waarbij ook aandacht is voor details.

Bent u zich aan het oriënteren op een natuurstenen trap of bordes? Maak dan een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden zien en geven een deskundig advies op maat.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.