Selecteer een pagina

Natuurstenen buitenvloeren

Natuurstenen vloer buitenEen natuurstenen vloer staat niet alleen prachtig in uw pand of interieur, ook buiten komt een vloer van natuursteen zeer goed tot zijn recht. Bijvoorbeeld in uw serre, onder de veranda of op een terras. Door binnen en buiten voor dezelfde vloer te kiezen betrekt u de buitenruimte bij het interieur. En door de natuurlijke uitstraling sluit de natuurstenen buitenvloer naadloos aan op de tuin. Een natuurstenen buitenvloer zorgt voor harmonie, sfeer en rust en heeft een warme uitstraling. Er zijn talloze soorten natuursteen verkrijgbaar. U kunt hiermee zowel een moderne als klassieke uitstraling bereiken.

Maatwerk in natuurstenen buitenvloeren

Geen wens is voor ons te gek. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we natuurstenen buitenvloeren leveren in elke gewenste maatvoering. Een natuurstenen vloer geeft uw buitenruimte een luxe uitstraling, die toch natuurlijk is. Daarnaast is een natuurstenen buitenvloer duurzaam, makkelijk in onderhoud en kleurecht. Stuk voor stuk eigenschappen die ervoor zorgen dat u tientallen jaren plezier heeft van uw vloer.

De aankoop van een natuurstenen vloer doet u niet zomaar. Daarbij is een vakkundig en eerlijk advies van groot belang. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn, op basis van uw wensen. Natuurlijk ontvangt u altijd een onderhoudsadvies bij uw vloer, zodat u er lang van kunt genieten.

Bent u zich aan het oriënteren op een natuurstenen vloer voor buiten? Maak dan een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuurstenen buitenvloeren zien en geven u een deskundig advies op maat.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.