Natuurstenen gevel en pui

Natuurstenen gevelNatuurstenen gevelbekleding is een bijzondere manier om uw gebouw of woning een luxe en unieke uitstraling te geven. Natuursteen is een tijdloos materiaal dat lang mooi blijft, het wordt ‘mooi oud’. Van een natuurstenen pui of gevel heeft u de rest van uw leven plezier.

Met een natuurstenen gevel en pui kunt u een pand elke gewenste uitstraling geven. Gevelbekleding is mogelijk in vele soorten en kleuren natuursteen, en elke soort kan weer op diverse manieren bewerkt worden. Dit maakt de mogelijkheden eindeloos. Geef uw pand een natuurlijke uitstraling die past bij de omgeving. Of zorg er juist voor dat uw pand eruit springt met een opvallende maar stijlvolle gevelbekleding.

Maatwerk in natuurstenen gevelbekleding

Voor natuurstenen gevelbekleding kunnen diverse steensoorten gebruikt worden, zoals marmer, graniet en leisteen. Welke steensoort voor u het meest geschikt is, is afhankelijk van het ontwerp en uw wensen, bijvoorbeeld voor wat betreft structuur en kleur. Niet elke steensoort is geschikt als gevelbekleding. Natuurlijk krijgt u van ons altijd een eerlijk en deskundig advies.

Door onze jarenlange ervaring en de combinatie van ons veelzijdige machinepark en ambachtelijk vakmanschap, kunnen wij aan vrijwel elke wens voldoen. Heeft u voorbeelden van wat u mooi vindt, of heeft u juist een eigen idee voor een gevel of pui? Wij denken graag met u mee en zetten uw idee om naar een exclusief ontwerp.

Bent u zich aan het oriënteren op natuurstenen gevelbekleding of een pui? Maak dan een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuurstenen gevelbekleding zien en geven een deskundig advies op maat.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.