Selecteer een pagina

Natuurstenen buitendeurdorpelsNatuurstenen buitendorpels

Natuurstenen buitendorpels hebben zowel een praktische als een esthetische functie. Ze geven uw pand een stijlvolle en luxe uitstraling. Daarnaast zorgen natuurstenen buitendorpels ervoor dat er geen regenwater in de spouwmuur of de gevel kan komen. Ze beschermen uw kozijnen en metselwerk tegen regenwater en optrekkend vocht.

Natuursteen is een kwalitatief materiaal dat jarenlang meegaat. Natuursteen wordt mooi oud en heeft een natuurlijke en tijdloze uitstraling. Dit maakt natuursteen uitermate geschikt voor gebruik in en om gebouwen. Verschillende steensoorten kunnen gebruikt worden als buitendorpel. In de bouw wordt voor buitendorpels vaak gekozen Belgisch hardsteen. Dit harde materiaal heeft een neutrale grijze of blauwe kleur die redelijk egaal is. Daarnaast is hardsteen vorstbestendig en niet poreus, twee zeer belangrijke eigenschappen voor deur- en raamdorpels.

 

Natuurstenen binnendeurdorpels

Natuurstenen binnendeurdorpels worden gebruikt als overgang tussen twee verschillende vloeren of als waterkering in de keuken of badkamer.

Net als natuurstenen vloeren zijn ook dorpels verkrijgbaar in talloze steensoorten, kleurschakeringen en afwerkingen. Wat voor vloer u ook heeft, natuurstenen dorpels passen daar altijd bij. Natuurstenen dorpels zijn slijtvast en kunnen tegen een stootje. Bovendien kan dit natuurproduct geheel op maat gemaakt worden. Voor binnendeuren wordt veelal gebruikt gemaakt van dorpels van hardsteen of graniet.

 

Uw natuurstenen dorpels geheel op maat gemaakt

Wij leveren natuurstenen deurdorpels of drempels en raamdorpels in verschillende diktes en afmetingen, met elke gewenste afwerking en tegen eerlijke, transparante prijzen. Doorgaans worden onze dorpels binnen twee weken geleverd.

Niet elke steensoort is geschikt voor het gebruik als buitendorpel. Daarom is een deskundig advies van groot belang. Zo bent u verzekerd van jarenlang plezier van uw investering. Wilt u meer informatie over natuurstenen dorpels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Indien gewenst komen wij persoonlijk bij u inmeten.

Ook voor een onderhoudsadvies van uw natuursteenproduct kunt u bij ons terecht.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.