Selecteer een pagina

Natuurstenen bestrating

Natuurstenen bestratingNatuurstenen bestrating wordt onder andere toegepast in tuinen, op terrassen, rondom zwembaden en op openbare locaties. Niet elke steensoort is echter geschikt als bestrating. Het is immers belangrijk dat een steensoort slijtvast is en bestand is tegen uiteenlopende weersomstandigheden.

Doorgaans worden vooral marmer, travertin, graniet, leisteen en basalt gebruikt. Deze natuurlijke materialen geven uw buitenruimte een sfeervolle, warme en unieke uitstraling. Geen enkele steen is hetzelfde waardoor het eindresultaat altijd uniek is.

Natuursteen is een tijdloos en kleurecht materiaal dat jarenlang zijn schoonheid behoudt. De meeste steensoorten worden met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier. Het bestraten met natuursteen vraagt dan ook om een eenmalige investering, waar u nog vele tientallen jaren van geniet.

Natuurstenen bestrating: eindeloos veel mogelijkheden

Natuurstenen bestrating is op talloze manieren toe te passen. Van natuurstenen kinderkopjes en keien tot grote vloertegels van 100 cm x 100 cm en alles daartussen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor een strak gelegde bestrating met een modern effect. Of ga juist voor een stijlvol of speels effect met een bestrating in wildverband of natuurlijk ogende flagstones. Natuurstenen bestrating is verkrijgbaar in vele steensoorten, afmetingen, vormen, kleuren en afwerkingen. Zo kan elke gewenste uitstraling en sfeer gecreëerd worden.

Bent u zich aan het oriënteren op een bestrating van natuursteen? Of het nu om een klein project zoals een achtertuin gaat, of om een groots project op een openbare locatie, wij voorzien u graag van een deskundig advies op maat. We kunnen elke vorm van natuurstenen bestrating leveren, zowel standaard tegels als maatwerk. Maak een afspraak om vrijblijvend onze showroom te bezoeken. Wij laten u graag de verschillende mogelijkheden van natuurstenen bestrating zien en vertellen u welke steensoorten en afwerkingen passen bij uw wensen.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.