Selecteer een pagina

Belgisch hardsteen: veelzijdige natuursteensoort

Voor een mooie en klassieke toevoeging aan uw huis is Belgisch hardsteen een prima keuze. Het fijne van deze materiaalsoort is het feit dat het op veel verschillende manieren in een woning (of tuin) kan worden geïntegreerd. Een korte blik om u heen laat al diverse plekken zien waar Belgisch hardsteen kan worden toegepast en voor een verfijnde toevoeging kan zorgen. Wij vertellen u graag op welke manier deze veelzijdige materiaalsoort kan worden gebruikt en informeren u hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Belgisch hardsteen in nieuwbouw

Hardsteen van onze zuiderburen: de beste kwaliteit

Belgisch hardsteen is de basis voor zeer veelzijdige producten en de steensoort die bij onze zuiderburen wordt gewonnen is van zeer goede kwaliteit. Het materiaal is tevens uit Ierland en China afkomstig en vooral Chinees hardsteen is aantrekkelijk, omdat het goedkoper is. Toch heeft dit een mindere kwaliteit en staat Belgisch hardsteen erom bekend ‘mooi oud’ te worden. Het is uw investering dan ook meer dan waard. En waar kunt u het dan zoal in toepassen? Deze natuursteensoort wordt zowel binnen- als buitenshuis gebruikt.

Een luxueuze uitstraling in en om uw woning en tuin

In uw woning kan het worden geïntegreerd als vloer- of wandtegel, dorpel of muurafdekking. Belgisch hardsteen is in diverse grijstinten leverbaar en geeft zo een mooie toevoeging aan ieder interieur. Bovendien is het tegen verschillende omstandigheden bestand waardoor het zowel in badkamer en keuken als woonkamer of buiten kan worden gebruikt. Zo kan het als gevelbekleding dienen, maar ook als vensterbank. Wilt u uw sanitair een luxueuze uitstraling geven? Dan is Belgisch hardsteen uitermate geschikt. Ook bij het afwerken van een vijverrand of voor het maken van tuinmeubilair is deze natuursteensoort een prima keuze.

Buitenkeuken in Belgisch hardsteen

De voordelen van Belgisch hardsteen op een rij

Belgisch hardsteen is een veelzijdig materiaal en kan op veel verschillende manieren in uw huis of tuin worden toegepast. Bovendien gaat het lang mee en kunt u er zodoende jarenlang van genieten. Steenhouwerij van der Made helpt u graag bij het ontdekken van het mooiste gebruik van Belgisch hardsteen voor uw woning of tuin. In onze showroom in Uden zijn diverse voorbeelden van de natuursteensoort te zien en adviseren wij u over de mogelijkheden. Loop gerust binnen of maak een afspraak via e-mail of telefoon.

Bezoek de showroom van Steenhouwerij van der Made

Naast Belgisch hardsteen leveren wij diverse andere natuursteensoorten. U bent bij ons tevens aan het juiste adres voor marmer, graniet, kalksteen, travertin, leisteen en kwartsiet. Iedere steensoort heeft een andere uitstraling en daarmee is natuursteen in vrijwel ieder huis in te passen. We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen in onze showroom in Uden.

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.