Selecteer een pagina

Aanrechtblad van natuursteen: stijlvol en duurzaam

Bij het aanschaffen van een nieuwe keuken is het aanrechtblad een belangrijke keuze. Het bepaalt het aanzicht en de stijl van deze ruimte in een huis. Het is daarom goed om te weten dat er veel keuze is en u niet aan één stijl of materiaalsoort vastzit. Bij Steenhouwerij van der Made leveren wij aanrechtbladen van natuursteen, die in diverse uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Bij natuursteen bent u niet gebonden aan één soort, maar kunt u ook in dit geval het aanrechtblad aanpassen naar uw stijl.

Natuurstenen aanrechtblad

Natuursteen past in keukens van verschillende stijlen

Een natuurstenen aanrechtblad past in veel meer verschillende keukenstijlen dan vaak wordt gedacht. Dankzij de diverse mogelijkheden komt dit materiaal tot zijn recht in een landelijke keuken, maar past het ook prima bij een moderne stijl. Gaat u voor een tijdloze uitstraling of juist een klassieke look? Een natuurstenen aanrechtblad past er vrijwel altijd bij. Doordat er veel verschillende soorten natuursteen zijn biedt dit allerhande mogelijkheden voor uw keuken. Dit is mede mogelijk door de grote variëteit aan kleuren waaruit gekozen kan worden.

Een aanrechtblad in rood, zwart of groen? Geen probleem!

Van lichte en effen tinten die niet misstaan in een strak interieur tot donkerbruine kleuren met een warme uitstraling; met natuursteen als aanrechtblad kunt u alle kanten op. Bovendien is dit een zeer brede materiaalsoort die in diverse vormen wordt geleverd. Wat denkt u van marmer of graniet, kwartsiet of hardsteen? Veel van deze materialen zijn bovendien in diverse kleuren verkrijgbaar. Van rood met een zwart accent tot geel met groen, en van lichtroze tot wit met zwarte accenten; met natuursteen kunt u alle kanten op.

Aanrechtblad van natuursteen - licht

Bezoek de showroom en kies uw nieuwe aanrechtblad uit

Steenhouwerij van der Made helpt u graag bij het ontdekken van de juiste soort natuursteen voor uw aanrechtblad. Naast natuurstenen varianten leveren wij tevens Neolith en kunt u bij ons terecht voor ‘kunststenen’, zoals Composiet en Dekton. Dit zorgt voor een grote variëteit aan te kiezen kleuren en materialen. In onze showroom in Uden laten wij u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Maak via e-mail of telefoon (0413-335200) een afspraak of loop gerust binnen. Wij staan voor u klaar.

Steenhouwerij van der Made: specialist in natuursteen

Als steenhouwerij leveren wij niet alleen materialen voor uw nieuwe aanrechtblad. Er zijn zeer veel producten die uit natuursteen vervaardigd kunnen worden. Denk hierbij aan vloertegels, sanitair, vensterbanken, tafelbladen en trap- en wandbekleding. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor grafmomenten. Zowel voor het vervaardigen als het bewerken ervan kunt u bij ons terecht. Ook het restaureren van natuurstenen producten ligt helemaal in ons straatje. Kunnen wij u helpen?

Wiljan Wijnen - Steenhouwerij van der Made - Uden0413 – 33 52 00

Bel voor een afspraak in onze showroom of bij u thuis.